Sport Hajduk

mršavi bod

(O)cjenik nakon 'lokosa': samo je Hamza Barry nešto i odigrao

mršavi bod

Kako su (od)igrali susret protiv Lokomotive i došli do jednog boda najbolje se vidi u opisnim ocjenama igrača Hajduka

Stipica 6,5 – Maestralno je obranio zicer Ivanušecu, kod gola Krstanovića ništa nije mogao, prije Capanovog uspio je samo odbiti loptu.

Tudor 5 – Utakmica je prošla pored njega. Nije se iskazao ni na desnom beku kojeg je opet igrao, a ni kasnije kad je bio ofenzivniji.

Nižić 5 – Stativa pa Šunjić su ga zaustavljali u istom napadu, ali glavni je krivac za prvi gol. Ni kod drugog gola zadnja linija se nije iskazala.

Lopez 5 – Ponovno izrazito nesiguran. I on je mogao spriječiti prvi gol, a izlazili su i prije prvog gola sami na Stipicu i Krstanović, Ivanušec... 

Memolla 5,5 – Trudio se u ofenzivi. Nije se ništa posebno iskazao, ali je na koncu još bio najmanje nesiguran u cijeloj zadnjoj liniji.

Gentsoglou 5 – Carrillo ga je kaže mijenjao zbog ozljede, ali slab udarac od nemoći sa čak 40 metara u 40. minuti najbolji je pokazatelj njegove igre.

Radošević 5,5 – "Asistirao" je nesretno Capanu u 83. minuti pokušavaju presjeći napad, ali je ipak uspio ispraviti vlastitu grešku novi presijecanjem.

T. Bašić 6 – Od svih veznjaka najviše se trudio reanimirati momčad, pokušavao je stvoriti višak, poziciju za šut, iz prekida. Falio je gol ili asistencija.

Barry 6 – Asistirao je iz kornera za drugi gol. Bolje je reagirao kada je bio udaljeniji od gola gostiju, nego u prvom dijelu kada je bio ofenzivniji.

Erceg 6 – I kad ne blista i kad nije pravi barem ga je pun teren, Šemper mu je odlično obranio spretan šut u 78. minuti. Da je tad zabio...  

Said 6 – Živahan, agresivan, na kraju i čak i previše. Glavom je asistirao za prvi gol Almeide (zaleđe?), a Karačić ga je kod 0:0 blokirao u zadnji trenutak.

od 46. Teklić 6 – Solidan u ligaškom debiju, izgubio je loptu prije gola Capana, ali još je dugo nakon toga trajao napad Lokomotive da bi bio Pedro.

od 72. Almeida 9 – Prošao popravni s odličnim. Dobio je 18 minuta, a trebalo mu je samo 18 sekundi da zabije prvi, pa još 18 minuta za drugi gol.

od 72. Juranović 6 – Njegovim ulaskom Hajdukova igra dobila je na brzini, a Tudor je mogao preseliti ofenzivnije. 

Carrillo 5,5 – Na stranu zadnjih 20 minuta i umalo potpuni preokret koji mu je mogao donijeti ulazak Almeide, no u prvih 70 Hajduk je opet bio neprepoznatljiv, a gosti mnogo bliže pobjedi. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk