Sport Hajduk

nezadovoljan je trener bijelih

Carrillo: Predsjednik je na takvoj poziciji da može odlučiti što hoće. Jedino što o meni ovisi je moj rad i igra

nezadovoljan je trener bijelih

Rezultat vara, Hajduk je odigrao slabu utakmicu. Plašite li se da vas predsjednik Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco pozovu na razgovor i zahvale vam na suradnji, bilo je prvo pitanje za Joana Carrilla na pressici?

- Predsjednik je na takvoj poziciji da može odlučiti što hoće. Jedino što o meni ovisi je moj rad i igra. Znate, svi smo nekako nezadovoljni... I ja isto...

Trener Hajduka je nastavio:

- Utakmica je bila iscrpljujuća, igrali smo veći dio na njihovoj polovici. Podatak je 67 posto posjeda na našoj strani. Uzeli smo i rizik. Imali i tehničkih grešaka što je obilježilo ovaj susret. Promijenili smo i sistem, jeste li vidjeli?! Sa tri obrambena igrača. Pa smo pokušavali i prema naprijed i prema nazad drugačije, napadajući svom snagom. Sama ta činjenica je dovela da smo ipak dali dva gola. Kad smo već okrenuli rezultat na našu stranu, dogodila se nesretna situacija, a za njih sretna, da izjednače u zadnji tren – objasnio je taktički preokret. I dodao:

- Ako pitate o igračima, imali su dobar stav i ulet u utakmicu! Tehnički bi trebali biti bolji, slažem se. Ali, stav je bio pravi i to je prvi kamen temeljac na kojem možemo graditi naš ponovni uzlet! - ustvrdio je Carrillo u dugom odgovoru. Pričao je:

- Ne znam za predsjednika, ali ja već mislim na utakmicu protiv Inter Zaprešića. Moram podići svoju ekipu i svoju svlačionicu. Moram reći da Lokomotiva nije bila bolja od nas ni taktički, ni fizički. Eh, da nismo primili gol u zadnjoj minuti... eh, da nismo.. Jako sam nesretan zbog toga. Kad ne bih vidio kod svojih igrača podstrek, to bi mi bilo zabrinjavajuće. Ali, podstrek vidim!

Vezni red je bio spor. Konačno ste promijenili Grka Savvasa. A Borja Lopez je opet teško pogriješio, pljuštala su pitanja.

- Kad smo imali tri igrača na sredini bili smo superiorni. Igrali smo mi i brže, na dva dodira. Imamo tehničke nedostatke, kriva dodavanja, tu gubimo na brzini. Ne volim govoriti pojedinačno, a Savvasa sam promijenio zbog ozljede. A Lopez ili stoperi? Jedna loša procjena... Ne svaljujmo krivicu na pojedince! Poštujem vaše mišljenje, ali ja ću se boriti za moje igrače.

Bolji je bio Hajduk u zadnjih 20, nego u prvih 70 minuta?

- Bacili smo sve na ofenzivu, s dva špica, s dva krila... Ali bio je to i rizik. Svjestan rizik. Htjeli smo pobijediti.

Almeida?

- Isti je igrač kao i prošle sedmice s Rijekom. Dajmo mu podršku i dajmo strpljenja za adaptaciju na igru.

Je li vas slijede igrače, treba li šok-terapija?

- Radit ćemo, napredovat ćemo sve više kako bude išlo vrijeme, jer je stav igrača pozitivan! - emitirao je Carrillo samopouzdanje unatoč 2:2...

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk