Sport Hajduk

odluka disciplinske komisije

Hajduk kažnjen zbog 'grijeha' u Osijeku

odluka disciplinske komisije

Disciplinska komisija HNS-a na osnovu ovlaštenja Izvršnog odbora HNS-a jučer je donijela odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 8. kola Hrvatski telekom Prve lige, a obrazloženje objavljeno na službenoj stranici prenosimo u cijelosti.

Zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS od strane navijačke skupine BBB (paljenje baklji na tribini i neprimjereno skandiranje) na utakmici 8. kola Dinamo-Rudeš, GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25.000 kuna.

Na utakmici Osijek-Hajduk evidentirana je upotreba pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Kohorta u 70. minuti te navijačke skupine Torcida u više navrata tijekom utakmice zbog čega je NK Osijek kažnjen iznosom od 10.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 20.000 kuna.

Zbog upaljene dvije baklje od strane pripadnika navijačke skupine Armada na utakmici Rijeka-Cibalija, HNK Rijeka mora platiti kaznu od 5.000 kuna.

Trener HNK Hajduk Juan Antonio Carrillo zbog udaljenja s klupe na utakmici Osijek-Hajduk kažnjen je ukorom.

Trener juniora HNK Rijeka Renato Pilipović zbog isključenja na utakmici 4. kola Prve HNL – juniori Osijek-Rijeka kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi i novčanom kaznom od 2.000 kuna.

Junior HNK Cibalia Tomislav Adžaga i pionir NK Slaven Belupo Renato Crnoja kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja zbog isključenja (dvije opomene) na prvenstvenim utakmicama 4. kola Prve HNL-juniori i 6. kola Prve HNL-pioniri.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk