Sport Hajduk

svjestan situacije

Carrillo iskren: Moramo se dignuti kao momčad, nije problem u jednom igraču

svjestan situacije

Kako je Joan Carrillo objasnio, odgovorio na pitanja koja postavljamo? Dijelom je priznao da ni sam nije bio u formi jer "ovo je moje i od momčadi najlošije izdanje otkako sam u Hajduku". Ipak, objasnio je svoj izbor, što je zapravo želio:

- S Kožuljem sam želio imati posjed lopte i tako parirati Rijeci. U veznom redu. Da imamo jednog igrača više u sredini. Kad smo na poluvremenu bili u rezultatskom manjku odabrao sam ofenzivniju varijantu, ubacio u igru Ohandzu, da on u paru s Tudorom pomogne Almeidi...

Ohandza je, ispostavit će se, osjetio ubrzo "ubod" u mišiću, kako je objašnjeno, zato je tražio zamjenu. Radilo se, srećom, samo o grču. Nakon ulaska u igru brzo ga je u mišiću "žicnulo", pa je potrčao u zamjenu.

A zbog čega nije zamijenio Grka? Savvas Gentsoglou, po "sedmoj sili" prokazan je kao jedan od najvećih problema u igri evo već drugu utakmicu zaredom:

- Nije problem Savvas. Ja znam što taj igrač može. On je igrao protiv Brondbyja i Evertona i to dobro i znam što nam on može donijeti – obranio je Carrillo svoj odabir i dodao:

- Nije problem jedan igrač, nitko od nas nije bio na očekivanoj razini. Moramo se dignut kao momčad...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk