Sport Hajduk

nema nikih problema

HNL u punom sjaju: više je djece jučer gledalo Hajduka nego što je na ostalim utakmicama bilo gledatelja ukupno!

nema nikih problema

Nije neuobičajeno da Hajduk ima više gledatelja na jednoj utakmici nego ostatak klubova u cijelom kolu zajedno. Zapravo, to je vrlo česta situacija i najbolje dočarava u kojem se stanju nalazi hrvatski nogomet.

Već jučer smo pisali da se dječji ulaz na Poljudu pokazao kao pun pogodak. Ulaz U, predviđen za najmlađe, jučer je bio rasprodan, drugim riječima, samo s tog ulaza utakmicu je pratilo 1372 gledatelja.

U ostale četiri utakmice devetog kola HT Prve HNL bilo je ukupno 2546 gledatelja na tribinama, odnosno 636.5 po utakmici. Od toga ih je najviše bilo u Vinkovcima na utakmici Cibalije i Lokomotive 862, a jedan manje bio je u Zaprešiću na utakmici Inter - Dinamo.Da nije tužno, bilo bi smiješno. Hajduk je jednim marketinškim potezom privukao više djece na stadion, nego svi ostali klubovi u HNL-u gledatelja bilo koje dobi. Što je, tu je. Dok god nogometni vlastodršci budu zatvarali oči pred problemima koji su nagommilani, situacija neće biti bolja, a navijačima samo ostaje nada da će se stvari pokrenuti s mrtve točke.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk