Sport Hajduk

Ponajbolji od bijelih

Nikola Vlašić oduševio Engleze: Dobro smo se suprotstavili jakom protivniku

Ponajbolji od bijelih

Zoran Nižić, kapetan Hajduka je kazao:

- Žao mi je ovakvog rezultata, pokazalo se da u ovakvim utakmicama individualne greške bivaju skupo plaćene, a mi kao momčad kažnjeni. Dobro smo se postavili, ali smo iz dviju akcija Evertona primili dva gola i sav naš taktički trud, što smo uradili da dobro pariramo snažnom protivniku, pao je u vodu.

Nižić se, pak, osvrće na drugi dio u kojem je Hajduk bio puno bolji, pa je i kapetan zadovoljniji:

- Šteta što smo u nastavku propustili dvije izrazite prigode, a i njihov vratar je izvanredno obranio. Mislim da smo u nastavku pokazali naše pravo lice i da se ipak možemo suprotstaviti Evertonu koliko god on bio jak. Nikako se ne predajemo i ovih drugih 45 minuta daje nam veliku nadu da će se u Poljudu odigrati velika i uzbudljiva utakmica.

Kapetan je oslikao prvo poluvrijeme u kojem se pokazala ružna strana Hajduka koji se nije odupro Evertonu, a onda je u nastavku Hajduk zaigrao drukčije. Na sredini terena oživio je Hamza Barry, ali je nositelj te bolje igre splitske momčadi bio Nikola Vlašić od kojeg se ionako uvijek puno očekuje.

Nikola Vlašić:

- Dobro smo se suprotstavili jakom protivniku i u nastavku imali svoje šanse. Velika je šteta što smo u prvom dijelu golove primili olako i jeftino iz akcija koje nisu nešto posebno obećavale. Bili smo kažnjeni zbog naših pogrešaka. 

Engleske kolege sipali su komplimente na račun Vaše igre u drugom dijelu i svidjeli ste se pokretljivošću:

- Ja nikad ne razmišljam o sebi, nego gledam kako igra cijela momčad. Žao mi je što nismo izvukli povoljniji rezultat, i što mi ona lopta na kraju nije bolje sjela. Možda smo mogli sve popraviti, ali eto... I ovako treba vjerovati da u Poljudu nismo bez šansi, treba se dobro pripremiti i izvući dobre pouke iz ove utakmice. Mi ipak možemo odigrati puno bolje, nego večeras.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk