Sport Hajduk

Dobra vijest

Hajduku se smiješe milijuni, Lovre dobio ponudu koja se teško odbija

Dobra vijest

Nikola, napadač, preferira Milan u odnosu na Everton, a istodobno prezimenjaka Lovru, vratara traži Watford, nudi 10 milijuna funti belgijskom Gentu, to je oko 11 milijuna eura.

Prezimenjaci iz Solina, bivše Hajdukove uzdanice, sad su zajedno u priči o mercatu.
Odvojeno, što se klubova tiče, ali Hajduk na svakog od njih gleda s posebnom pozornošću. I još je oživjelo opet oko Ivana Perišića, mjerka ga Barcelona u potrazi da zamijeni Neymara, a Manchester United navodno sprema 55 milijuna eura, da povisi za deset milijuna eura raniju ponudu koja mu nije otvorila vrata Intera, a Gareth Bale je odbio Mourinha. Uzbudljivo.

Lovre je u osam mjeseci, od odlaska iz Hajduka u Gent stigao do ponude Watforda od 11 milijuna eura. Trener Watforda Marco Silva, Portugalac kojeg smo lani dovodili u kontekst Hajdukova spominjanja (premda je jasno da Hajduk nije mogao platiti njegov angažman), nije zadovoljan vratarom 36-godišnjim Gomesom koji je primio tri gola od Liverpoola. Pa sad spominju Lovru Kalinića i daju 11 milijuna eura...

A što ćemo s Nikolom i njegovim izvjesnim odlaskom iz Fiorentine? Ide li doista u Everton da im predvodi napad protiv Hajduka?! Nema puno vremena, u četvrtak se igra, registracija 24 sata prije susreta. Čelnicima Fiorentine priopćio je:

- Želim u Milan, Everton je stand by!

Iz stožera zastupnika Nikole Kalinića može se saznati kako se i dalje grije Everton, neka je Milan je prva želja; šanse 50:50. Milan bi stavio i Palettu i Antonellija u pregovore, a na stolu čeka 25 milijuna od Evertona, Hajdukova protivnika u četvrtak.

Uzmi ili ostavi. Nikola, požuri! Još se čeka odluka

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk