Sport Hajduk

BUDI ČLAN, BUDI PRETPLATNIK

Pakao Poljuda spreman za Everton: trećeg dana prodaje nema više mjesta na Sjeveru

 BUDI ČLAN, BUDI PRETPLATNIK

NAJNOVIJE

Samo oni koji imaju redovnu pretplatu moći će kupiti kartu za Sjever, članovi su ispucali svoju kvotu, za pretplatnike se čuva mjesto do ponedjeljka kada ističe rok za kupnju članocima i pretplatnicima.

U tri dana ukupno je prodano 7620 ulaznica, 70 posto od toga su osobe koje su došle na Poljud u Odjel za članstvo, 18 posto ih je iskoristilo mogućnost online kupnje, dok je preostali 12 posto ulaznice kupilo ostalim kanalima diljem Hrvatske.

STARIJE

Uhodala se mašinerija u Odjelu za članstvo, ubrzali su rad, pa se shodno tome povećava i broj prodanih ulaznica, a i mnogu su iskoristili prednosti online kupnje koja je jednostavnija. Nema čekanja, nema uzimanja brojeva. Imaš svoj kod, sve ukucaš i na kraju isprintaš svoju ulaznicu. Jednostavno, zar ne.

Uglavnom vremena za članove i pretplatnik još uvijek ima, sve do nedjelje 13. kolovoza. Prodaja ide jako dobro, bez obzira na čekanje, danas je do 15.30 sati prodano 6800 ulaznica.

Od 14. kolovoza će u slobodnu prodaju stići preostali kontingent ulaznica, iako je pitanje kolika će to brojka biti.

 

 

Inače, iako to i nije povezano, ali je lijepo je znati i ove brojke, Hajduk na današnji dan ima ukupno 6.912 pretplatnika za sezonu 2017/18, dok je jučerašnji dan u Odjelu a članstvo zabilježeno 33.00 članova.

 

 

3️⃣3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣❤️💙 #budiclan #svipopretplate

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk