Sport Hajduk

Druga HNL kreće 20. kolovoza

Pripreme Hajduka II: 'Dolaze nam neki igrači na provjeru, a odigravanjem prijateljskih utakmica moći ćemo ići u skraćivanje kadra'

Druga HNL kreće 20. kolovoza

Druga Hajdukova momčad nalazi se u središnjem dijelu priprema za novu sezonu. Igrači Siniše Oreščanina nakon prijateljske utakmice s Dugopoljem (2:2), imat će novu provjeru na Memorijalnom nogometnom turniru "Marijan Šuto - Mrma" u Zmijavcima, na kojem sudjeluju još domaćin Croatia, Solin te Neretvanac iz Opuzena - piše Hajduk.hr.

Hajduk II u četvrtak, 27. srpnja, otvara turnir utakmicom protiv Solina (19h). Dan kasnije sastaju se Croatia i Neretvanac, a u nedjelju je na rasporedu utakmica za 3. mjesto (17h) te finale (19h).

- Taj turnir sjajna je prilika da što više igrača dobije minutažu, da mi kao stožer dobijemo što bolju sliku o njima i da možemo dugoročno razmišljati o pojedinim igračima. Neki od njih koji nisu uspjeli zaigrati protiv Dugopolja imat će svoju šansu u Zmijavcima. Protivnici su dobri, ali nismo opterećeni rezultatom pa će tako jednu utakmicu igrati jedna, a drugu druga postava - rekao je trener Siniša Oreščanin.

S prvih tri tjedna priprema jako je zadovoljan...

- Pripreme teku u onom ritmu kakvog smo i zamislili. Dolaze nam neki igrači na provjeru, a kako budemo odigravali nadolazeće prijateljske utakmice, tako ćemo više moći ići u skraćivanje kadra uoči nove sezone - dodao je trener.

Nakon turnira u Zmijavcima Hajduk II odradit će mini-ciklus u Varešu u BiH gdje će se u srijedu, 2. kolovoza, susresti s Mladosti iz Kaknja, a u subotu, 6. kolovoza, s domaćinom Varešom.

Podsjetimo, sezona Druge HNL kreće u nedjelju, 20. kolovoza u 17:30 protiv Kustošije na glavnom poljudskom travnjaku.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk