Sport Hajduk

dojam nakon slavena

Said najbolji bez konkurencije

dojam nakon slavena

Završilo je deveto kolo prvenstva, a vi pogledajte kako smo ocijenili Hajduke protiv Slavena:

Stipica 7 – nekoliko odličnih obrana s kojima je potvrdio dobru formu i sigurnost među vratnicama.

Juranović 6,5 – nekoliko baš dobrih izleta prema naprijed, u nastavku bolji nego u prvih 45 minuta.

Nižić 7 – spasio kad je uklizao i ulovio odbjeglog Ivanovskog u matnoj poziciji, u početnoj fazi susreta, što je bilo kapitalno. Inače zapovjednik obrane i sasvim na visini zadatka!

Ismajli 6,5 – dobra partija na stoperu kosovskog reprezentativca, sve više stječe povjerenje Pušnika i publike.

Memolla 6,5 – najviše posla imao je s "18", Gordanom Barićem koji je ušao naknadno. Međutim, sve je solidno posvršavao, jedna od boljih predstava beka koji je stigao iz Kopra. Možda i najbolja dosad.

Jefferson 6 – nije s loptom "na ti", to znamo i nekako se baš jučer mučio, u defanzivi i oduzetim loptama je "ok", prema naprijed – "ko".

Kožulj 6,5 – inicirao akciju za 2:0, agilan kako nas je i navikao već, ali na momente, kao na toplo-hladno. Igra, pa ga nema, onda se opet upali, pojavi; presudan za povećanje vodstvana 2:0 što je prelomilo susret.

Tudor 6 – dodavač Saidu za šansu iz koje su "bijeli" poveli, inače ne baš naročit, dapače, ali... Dobra lopta Saidu, da ponovimo. Prvi zamijenjen.

Vlašić 6 – kapetan nije bio među istaknutijima, premda je radio i vukao koliko je mogao.

Erceg 6,5 – prvi pravi dodir s balunom i bilo je 3:0, na dodavanje Hamze Barryja. Znači da smo ga dugo, dugo čekali, ali ga i dočekali za okruglu pobjedu.

Said 7,5 – najbolji, ne samo zbog golova koji su bili šlag na torti. Kad se Hajduk mučio s gostima, ulijevao je nadu hajducima, pa zabio iz brzog prodora između dvojice u suprotni kut, onda bio spretan u petercu, a inače je predstavljao opasnost.

Barry (6,5) je unio dodatnu živost u igru kad je Slaven totalno pao i predao se, Ohandza (6,5) radost u publici svojim prodorima i asistenciju za 4:0, a Futacs (6,5) zabio na dodavanje Ohandze i to je bio poseban dodatak za visoku pobjedu!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk