Sport Hajduk

kiš odlazi?

Novosel: Razočarani smo ponudom Hajduka; Brbić: Zastupnici igrača ne žele potpisati produžetak ugovora

kiš odlazi?
Tomislav Kiš se nije dogovorio s Hajdukom, nije danas produžio ugovor i traži novi klub da se proda u zadnjim trenucima prijelaznog roka!

- Razočarani smo ponudom Hajduka za produžetak ugovora do 2018. godine, razočarani smo ukupnim odnosom Hajduka i minutažom, povjerenjem, ništa se nije promijenilo na bolje. Nismo zadovoljni uvjetima i odmah tragamo za novi klubom - rekao nam je Robert Novosel, zastupnik Kiša.

Špekulira se da je Hajduk Kišu ponudio 3500 eura bruto mjesečne plaće, čime mu povećava ugovor, no u Hajduku ne komentiraju brojke, spominje se da je ponuda ipak nešto veća od tih informacija, ali je točno da nije u rangu jednog Balića ili Sušića.

Ipak Kiš nije standardni prvotimac, kaže se. Pa o tome se i radi, lako je kontrirati, u tri zadnja europska nastupa, niti minute Kiš nije odigrao s klupe?!.

Predsjednik hajduka Marin Brbić pojasio je Hajdukov položaj:

- Nije točno da smo ponudili ugovor kakav ih nije zadovoljio, nego zastupnici igrača jučer naprosto nisu htjeli potpisati produžetak ugovora s Hajdukom! Sve se može već sutra okrenuti i on potpisati, ali Kiš nije želio produžiti ugovor. Mogu oni i tražiti novi klub, a sve je još otvoreno – rekao je Brbić.

U ovoj pat-poziciji bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će statusu Kiš biti ususret utakmice u Zaprešiću, na korak do odlaska?!

S. ALFIREVIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 31FirstPrevious[1]2345678910Last