Sport Hajduk

NIKAD VEĆI

Split gori uoči Slovana: karusel Torcide za podršku bijelima

NIKAD VEĆI
Spektakularan karusel u gradu pod Marjanom priredila je Torcida večer prije uzvratnog susreta play off runde Europske lige između Hajduka i Slovana iz Libereca. 

S početkom u 21 sat sa već uobičajenom polaznom stanicom kod splitskog Kauflanda na desetke automobila, motora s dobro raspoloženim navijačima krenulo je prema centru Splita. Uz nezaobilazni navijački dekor, zastave i šalove kojima se mahalo iz vozila... zapalili su navijači cijeli grad.


 

Svi prolaznici su sa odobravanjem podržali feštu stotina navijača Hajduka, nadajući se kako je to samo prva u dvije večeri (tri zaredom ako se računa kako je u utorak navečer bila i završnica Torcida kupa). 

Nastao je i prometni čep, a brojni turisti sa čuđenjem su gledali što se to na splitskim ulicama događa. Mnogi su ovaj karusel po veličini usporedili s onim iz 1995. godine, održanim uoči prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka Hajduka i Ajaxa koji se dosad smatrao najvećim u Splitu. 

Čini se kako je brojnošću i veličinom današnji preuzeo primat. Kada je ovako bilo večer prije utakmice što li tek češku momčad očekuje na već tjedan dana rasprodanom Poljudu!
F. VULAS, Foto: Jakov Prkić / CROPIX

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 16FirstPrevious[1]2345678910Last