Sport Hajduk

'Stanje je alarmantno'

Tudor: Hajduk treba staviti u ruke privatnika, sve ostalo je preživljavanje

'Stanje je alarmantno'

/ Željko Hajdinjak / CROPIX

Pregovori s Amerikancima, potencijalnim ulagačima u Hajduk imaju i svoj refleks i na tabor momčadi "bijelih" na Pohorju. Premda se nogometaši ne miješaju u poslovne stvari, trener Hajduka Igor Tudor zauzeo je svoj osobni stav i bez krzmanja ga podijelio sa sedmom silom.

Nakon što smo pretresli stanje u momčadi koja je zabilježila sve tri pobjede na pripremama, pitao nas je "a što ima dolje nova s Amerikancima"?
- Razgovara se... – rekli smo mu neodređeno, na što je Tudor kazao:

- Osobno mislim da Hajduk treba staviti u ruke privatnika! To bi bio jedini spas. Što je alternativa?! Da ovako čekamo od prodaje do prodaje igrača? Hajduk na taj način ne može živjeti, objektivno to je nemoguća misija. Što ako se dogodi da dođe dan i da nemamo koga prodati? A to se može dogoditi. Problem neimaštine je stvaran i može buknuti preko noći. Stanje je alarmantno, jer para nema. Izlaza nema bez privatnika i ulagača novca...

Naravno, treba vidjeti koliko su ulagači ozbiljni:
- Ja govorim svoj osobni stav, ako su ozbiljni ulagači onda dileme ne treba biti! Jer, nema vremena za čekanja. Nećemo valjda čekati i riskirati da doživimo sudbinu onog škotskog kluba, e, Rangersa, pa da se spustimo u četvrtu ligu zbog bankrota. Ne trebamo se ničega plašiti, jer nitko neće odnijeti Hajduka iz Splita. Cijeli svijet tako funkcionira. Mislim da Hajduk treba staviti u ruke privatnika. Plaće danas u Hajduku kasne pet mjeseci, a na računu je nula – rekao je Tudor.

Ni više ni manje.   SLAVEN ALFIREVIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 48FirstPrevious[1]2345678910Last