Sport Hajduk

dubrovčanin iz dežele

Aganović: Trenirali su me i Krstičević i Nižetić, valjda će me se sjetiti u Hajduku

dubrovčanin iz dežele
Dubrovčanin Adnan Aganović u 24 godine života ima šest godina profesionalnog nogometaškog staža u seniorskoj konkurenciji. Ali nikako da dosanja svoj san i da zaigra u velikom hrvatskom klubu.

-Bojim se da će se to teško ostvariti,iako bih to jako želio i po igrama mislim da to i zaslužujem. Igrao sam tri godine u Trogiru,po jednu u Međimurju i Varaždinu te sada jednu u slovenskom Kopru,ali to nije to.To me ne zadovoljava. Imam odlične inozemne ponude iz Izraela,Azerbajdžana Kine,Grčke i Cipra i prije ću izgleda otići vani nego zaigrati ovdje.“

-Htjeli ste reći“ovdje u Hajduku“?

-Pa evo čitam da Hajduk dovodi razne igrače. A mene su u Trogiru trenirali i sadašnji sportski direktor Milo Nižetić-dvije godine i trener Mišo Krstičević-jednu godinu.Čak me je Krstičević htio voditi u Albaniju kada je preuzeo Tiranu. Mislim da me jako dobro znaju obojica ,ali nisam siguran da li znaju da sam slobodan.“ kaže ova igrač za četiri pozicije(lijevo krilo,lijevi vezni,zadnji i desni vezni).

U Kopru kako stvari stoje Aganović neće ostati. Polako se rasipa hrvatska kolonija u Kopru (Aganović,Linić,Brečević,Bagarić,Posavec i trener Bračun).

-Ja sam dao ove sezone u Kopru šest golova i imao sam pet asistencija i ovo je moja najbolja sezona u životu. Kad su ovi nabrojani došli, klub je bio zadnji sa pet bodova zaostatka,a doveli smo ga do četvrto mjesta. Nismo ušli u Europu i to je Slovencima neuspjeh,a ne govore gdje je bio klub dok „kolonisti“ nisu došli pomoći- naglas razmišlja Aganović koji polako pakuje kofere u nadi da će se u Hajduku čelnici kluba sjetiti vremena kada su zajedno s njim surađivali.

Marko DIDIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 43FirstPrevious[1]2345678910Last