Sport Hajduk

Krstičević: Pobjedi ne bi trebalo gledati u detalje. Penal? Ne bih ulazio u to

Hajduk je osvojio sva tri boda, premoćniji od Karlovca, bolji naročito u prvom dijelu, a Karlovac žalostan jer je uvjeren da je u 15. minuti sudac Krečak trebao dosuditi najstrožu kaznu za njih kad je Neretljak prekršajem zaustavio Bektašija nadomak Blaževiću. Da je Krečak u tom trenutku pogriješio, opća je procjena, baš kao što je i Hajduk ukupno više pokazao od Karlovčana. A penal za Hajduk čist, bez diskusije.

Poslije utakmice trener gostiju Sanjin Lucijanić je kazao:

 Obuzimaju me mješavina ponosa i gorčine, zadovoljan sam i sretan što smo uopće došli ovdje, u Split, na ovaj veličanstveni stadion u Poljudu da zaigramo, da osjetimo ovu atmosferu. Ja kao trener i većina mojih igrača prvi put smo bili ovdje da igramo. Drugo, mislim da smo mogli napraviti i više.

Mislite da ste mogli i pobijediti?!

- Zašto ne, uvjeren sam da je penal za nas bio očigledan, samo ga sudac nije vidio. Hajduk je institucija koju poštujemo, ali na terenu smo i mi imali svojih šansi i rezultat je mogao biti drugačiji – rekao je Lucijanić i svima zaželio sretan Uskrs.

Trener Hajduka Mišo Krstičević je rekao:

 Pobjedi ne bi trebalo gledati u detalje. Dali smo maksimum svojih sposobnosti, htjeli utakmicu dovršiti što prije, to bolje. Falilo je više točnosti i kvalitetne improvizacije. Bilo je i dosta mladih igrača... Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme.

Nastavak?

- Očito je da smo pali, ne treba tu biti filozof. Malo smo se i mučili. Karlovac se došao boriti, imali su i svoje šanse, dobro su igrali, a mislim da je naša pobjeda zaslužena.

Ušli smo u detalje.

- Igrao je po prvi put Tomaš, na desnom beku, nije to njegovo mjesto, muči nas mjesto desnog beka, mislio sam staviti Vladislavića, ali sam ga ostavio juniorima. Tomaš je polivalentan, nije večeras igrao bogznašto, ali ga treba podržati. Dat će Tomaš pečat igri Hajduka u budućnosti, ali ne na ovom mjestu. Lima? Lima je za mene ok.

Krstičević još o penalu i bakljadi, na izravna pitanja "sedme sile".

- Ne bih ulazio u penal, jer nisam mogao dobro vidjeti. Znate kako je, mogao ga je suditi, a možda ga i nije trebao dosuditi, ja to ne znam. Što se tiče bakljade mogu reći samo da mi je gušt doći na stadion s ovom publikom koja navija od istoka i od sjevera. Bakljada nije ok, ali ja se ne bih htio u to petljati, meni je gušt šta ima publike i što nas podržava, što je ambijent na našem stadionu uvijek dobar i lijep, a tako nije svugdje... - rekao je Krstičević, pa i on svima zaželio sretan Uskrs!

Slaven ALFIREVIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 13FirstPrevious[1]2345678910Last