Sport Hajduk

ODBROJAVANJE U POLJUDU

Maleš: Ako nisam kvalitetan predsjednik, zašto bih bio kvalitetan direktor?!

ODBROJAVANJE U POLJUDU
Sve što je mjesec dana bila kuloarska priča, polako izlazi na površinu kao stvarnost splitskog kluba. Ponovno su kadrovske promjene na vrhu glavna tema. Nadzorni odbor ipak je ponudio predsjedniku Hrvoju Malešu mjesto izvršnog direktora, ali čelni čovjek kluba ne pomišlja prihvatiti novu ulogu.

- Ako netko smatra da nisam kvalitetan predsjednik, zašto bih onda bio kvalitetan direktor. Zbog toga mi ne treba davati posao onako reda radi - ponosno je naglasio prvi čovjek kluba u izjavi za Sportske novosti.

Nadzorni odbor radi polako, novog predsjednika traže u sjeni svih ostalih zbivanja u klubu, i ne treba očekivati da će se promjena dogoditi do lipnja, ali ponuda Malešu ozbiljan je korak. Nepunih godinu dana od dolaska na mjesto predsjednika Uprave, Maleš je u neugodnoj situaciji na Poljudu. Nije tajna da Hajduk ima velikih financijskih problema u podmiriravnju obveza.

Unatoč svim zaklinjanjima članova NO o nedodirljivosti Maleša, te čuđenju na pitanje 'traži li se novi predsjednik’, činjenica je da je izbor prvog čovjeka Uprave Hajduka ponovno aktualiziran. Radi se potiho, razgovara se i čeka prilika. Više je kandidata u konkurenciji, a bude li potrebno, na mjesto predsjednika može, makar i privremeno, uskočiti Vjekoslav Hrabar. Zagrebački poduzetnik, nesuđeni predsjednik Hajduka kojeg je Kerum u zadnji tren zaustavio u preuzimanju mjesta čelnog čovjeka kluba krajem travnja prošle godine.

SN

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 5FirstPrevious[1]2345Last