Sport Hajduk

Poklepović: Za dvije nule u Rusiji spremne i hulahopke (FOTO-POGLEDAJTE ČIME SE SVE NAORUŽAO ŠPACO)

Stanko Poklepović jutros je na kraju razgovora s novinarima poentirao:
- Neka gleda Spalletti što hoće, ali i ja ću napraviti nešto svoje. Trener Zenita ima svoje skaute koji su u posljednje vrijeme pomatrali Hajduka, baš kako je Vilson Džoni promatrao njih.

Špaco i dokumentacija o Zenitu / Feđa Klarić / CROPIX
Dobra vijest za Hajduka je to što je Vejić odradio trening bez problema i sigurno kandidira za sastav bijelih, koji će trenirati i danas popodne, a na put St. Peterburga kreću u srijedu izjutra gdje ih iščekuje hladno vrijeme.

- Pripremamo se i u tom pogledu, ja sam već naručio hulakopke za svoje igrače - rekao je Špaco, tražeći najbolji naslov koji bi privukao čitatelje:
- Eto to vam je dobra misao, meteorloška nula i nula na terenu, remi. Neka budu dvije nule na ovom našem gostovanju.

Što se tiče Zenita Poklepović je naglasio da je to grandiozan protivnik s visokim rejtingom, a Hajduk je povratnik nakon niza godina slabih rezultata u Europi.
- Ako izgubimo onda smo izgubili od velikog protivnika, no mi se pripremamo da napravimo iznenađenje, koncipirat ćemno nešto što će njima otežati igru. Želimo stvoriti rezultat koji bi bio povoljan. U ovih 15 dana pripremali smo se koliko god smo mogli, uvijek imajući u vidu sliku Zenita.

Što je to povoljan rezultat, pitali smo se.
- To je rezultat koji nam daje nadu u bodove, ali i da nas ne "ruvinja". Shvatili smo, ne samo da bi bod bio velik kao Marjan nego ni minimalan poraz toliko teško Hajduku ne bi pao. Jer koliko novine pišu i hvale Zenita spominje se i 5:0 za domaće - rekao je u jednom trenutku Špaco.

- No naravno da ćemo se truditi da odigramo što bolje možemo, ne slažem se s izjavom u stilu nemamo što izgubiti, uvijek se ima što izgubiti, mi ćemo igrati nadasve ozbiljno. Hajduk pomalo stječe iskustvo igranja u Europi i ovo je za nas velik i značajan ispit dokle smo stigli - rekao je Poklepović.


S. ALFIREVIĆ

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 14FirstPrevious[1]2345678910Last