StoryEditorOCM

Osijek predstavio novog sportskog direktora, Portugalca s velikim iskustvom

Piše Gradimir Đukarić/SN
11. siječnja 2024. - 15:52

Bacimo se na posao - poručio je novi sportski direktor Osijeka Jose Boto u videu kojim je klub obznanio njegovo imenovanje.

Klub s Opus Arene okrenuo je novi list, nakon dugo vremena pokazao jasnu i vrlo ozbiljnu ambiciju angažiranjem stručnjaka takvog kalibra iza kojeg je odličan rad u Benfici, Šahtaru i grčkom PAOK-u, koji će udariti temelje sportske politike bijelo-plavih u idućem razdoblju, pišu Sportske novosti.

Boto je uselio u svoj ured na drugom katu stadiona iz kojeg mu puca pogled na kamp naslonjen na Opus Arenu, a zbog zgusnute satnice prvog radnog dana predstavljanje medijima zakazano je za petak.

Prije nešto više od mjesec dana najavili smo potencijalno senzacionalan posao u Osijeku, zvučalo je nevjerojatno da je takvo ime uopće u igri za upražnjeno mjesto sportskog direktora, a na koncu se i ostvario.

Od Bota očekuje se puno, uostalom osoba takve biografije i takvog ugleda u nogometnim krugovima nikad ranije nije bila u klupskim strukturama. Njegov "potpis" neće biti vidljiv već ove zime, doveden je da postavi čvrste temelje i da jasne smjernice, prije svega da napravi ono u čemu je najbolji, ustroji i razvije skautsku službu. I da radi ono zbog čega je na svjetskom glasu - pronalazi perspektivne igrače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:54