Domaći nogometdvogodišnji ugovor

Nekadašnji napadač Hajduka opet se vratio pod Bijeli brijeg: Solinjanin je svojim golovima spasio rumunjskom Hermannstadtu prvoligaški status

Piše Hina
lokomotiva_hajduk17-120512

Dvadesetsedmogodišnji hrvatski nogometaš Ivan Lendrić potpisao je ugovor s Hrvatskim športskim klubom "Zrinjski" iz Mostara, viceprvakom Bosne i Hercegovine iz prošle sezone, objavili su iz ovoga kluba. 

- HŠK Zrinjski službeno potvrđuje angažman Ivana Lendrića, 27-godišnjeg napadača koji je naš dres već nosio u sezoni 2010./2011 - navedeno je na Facebook stranici mostarskog kluba.

Posljednji angažman Lendrić je imao u rumunjskom Hermannstadtu, a suradnja s njim je dogovorena do 31. svibnja 2021. godine.

Ovaj Solinjanin do sada je u karijeri nastupao za splitski Hajduk, Zulte Waregem, Lokomotivu, Lens, a u BiH i za Željezničar. Igrao je u svim mlađim uzrastima hrvatske reprezentacije. Nastupio je četiri puta u kvalifikacijskim utakmicama za Europskog prvenstvo igrača do 21 godine. 

Nakon objave o ponovnom angažiranju Lendrića, na Facebook stranici HŠK Zrinjskog objavljen je veliki broj negativnih komenatara s obzirom na to da je, dok je bio član Željezničara, davao negativne komentare o navijačima i HŠK Zrinjskom.

#NAPADAč#ZRINJSKI#IVAN LENDRIć