Domaći nogometSTOPAMA VELIKANA

Nekadašnji europski prvak želi dovesti u svoje redove hrvatskog reprezentativca, no pitanje je imaju li 30 milijuna eura za odštetu

Piše R.R.
12. srpanj 2017. - 23:40
trening-reprezentacija36-070617

Nikola Kalinić ponovno je "na tržištu", već se otprije zna da su za njegove usluge zainteresirani mnogi klubovi koji sramežljivo šalju ponude Fiorentini u nadi da će lako dobiti ovog odličnog napadača.

U utrku se umiješao i nekadašnji prvak Europe, ali iz davne 1992. Olympique Marseille koji je ozbiljno zagrizao. No neće Francuzi imati baš puno vremena, Fiorentina je dala rok od deset dana Kaliniću i njegovim menadžerima za realizaciju transfera inače “zatvara izlog”.

Prema informacijama iz Gazzetta dello Sport u Firenzi znaju da imaju jako male šanse za zadržati Kalinića, no od njegove prodaje C”viole” očekuju barem 30 milijuna eura odštete. No rok za pregovore je kratak, a osim Marseillea i Milan je još uvijek “u igri”

Marseille ranije tijekom ljeta već doveo dva pojačanja u vrhu napada, Valerea Germainea i Clintona N'Jie, ali navodno je upravo Kalinić želja trenera Rudija Garcije. Želja dakle nije sporna, ali ima li Marseille 30 milijuna eura da se upustio u ovu utrku.

Ili igraju samo na emocije, dozivaju još jednog hrvatskog golgetera, da nastavi putem Joška Skoblara i Alena Bokšića ....

#NIKOLA KALINIć#MARSEILLE