Domaći nogometUnosan transfer

Kinezi odlučni dovesti hrvatskog reprezentativca: 'Recite koliko želite i mi ćemo platiti'

Piše R. R.
2017-10-28T162847Z_463837081_RC17849C5460_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY-MIL-JUV.JPG

Ne žale novca u Kini, rade sve kako bi svoju ligu podigli na višu razinu. Ponovno im je na meti Nikola Kalinić, napadač Milana. Imao je Solinjanin ponude i dok je igrao u Fiorentini, ali se odlučio za “rossonere”. Nije baš toliko oduševio navijače Milana, postigao je samo četiri pogotka i to je puno manje od onog što se očekivalo za 25 milijuna eura plaćenog centarfora.

Iako se Kalinić opire mogućem transferu u Kinu, kao što je to bilo i ljetos, Milanezi su voljni razgovarati o transferu. Posebno kada su dobili informaciju da je ček na stolu “bjanko” i da ga mogu sami ispisati. Kako pišu talijanski mediji u ponudi stoji “kažite želju i mi ćemo je ispuniti”.

Navodno se govori o 50 milijuna eura odštete za Milan, i godišnja plaća od 15 milijuna eura za Nikolu Kalinića, nešto slično što je nedavno na stolu imao ponuđeno i Marijo Mandžukić. S tom plaćom Kalinić bi postao najbolje plaćeni hrvatski nogometaš, a i odšteta bi bila rekordna.

Mandžukić je odbio ovakvu ponudu, Kalinić nije voljan prihvatiti nešto slično prvenstveno jer se želi nametnuti izborniku Zlatku Daliću za Svjetsko prvenstvo. Istina teško bi u ovakvoj konstelaciji snaga mogao mjesto izgubiti, ali ....

#KINA#REKORD#NIKOLA KALINIć#TRANSFER