Sport Domaći nogomet

Talijani otkrivaju

Hrvatski napadač uskoro potpisuje najbogatiji ugovor u karijeri: napravljen je veliki pomak u pregovorima, evo koliko bi trebao zarađivati

Talijani otkrivaju

Talijanski mediji objavili su najnovije vijesti o transferu Marija Mandžukića, prenose Sportske novosti.

Navodno tijesnu bitku za dovođenje hrvatskog 33-godišnjeg napadača vode katarski klubovi, Al-Rayyan i Al-Gharafa.

Calciiomercato.it tvrdi da je Al-Rayyan ipak napravio najveći pomak u pregovorima i da će u utorak doći do sastanka s Mandžukićevim predstavnicima. Gazzetta dello Sport potvrđuje takve informacije, ali navodi se kako je Al-Gharafa i dalje u igri.

Gazzetta navodi kako je Al-Gharafa spremna Mandžukiću ponuditi trogodišnji ugovor i 7 milijuna eura godišnje, dok je ponuda Al-Rayyana još izdašnija. Ona iznosi 8 milijuna eura godišnje plaće, iako se ne spominje duljina ugovora.

Juventusov direktor Fabio Paratici priznao je talijanskim novinarima za vikend kako je u Torino stigla ponuda iz Katara za Mandžukića i da su pregovori u tijeku. Prema posljednjim informacijama Mandžukiću je ponuđena veća plaća nego li je to slučaj bio u startu, ali ne treba sumnjati da će nakon napuštanja Torina potpisati najbogatiji ugovor karijere (u Juventusu zarađuje oko 6 milijuna eura).

Prijelazni rok u Kataru traje do 30. rujna, ali odluka bi trebala pasti u sljedećim danima...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet