Sport Domaći nogomet

gušta na poljudu

Izbušilo Splićanina na golu Lokomotive: Svaka čast Nejašmiću, kako je pogodio, nije mi drago zbog mene, ali zbog njega jest

gušta na poljudu

Ivo Grbić guštao je na Poljudu, iako je njegova Lokomotiva doživjela i treći poraz. Još su uvijek bez postignutog pogotka u novoj sezoni.

- Ja sam hajdukovac i uvijek mi je gušt igrati na Poljudu, bez obzira što navijači nisu na mojoj strani. Nisam imao puno prilika igrati na Poljudu i zato uživam u svakom trenutku kad sam tu – rekao je poslije susreta Grbić koji je triput morao po loptu u mrežu.

- Hajduk je bio puno bolji i zasluženo je slavio. Imali smo jednu-dvije šanse na početku, ali realizacija nas muči od početka sezone. I onda oni iz prve šanse povedu. Caktaš je super pogodio u kut. Do poluvremena je već bilo 2:0 i kasnije se bilo teško vratiti. Nisam zadovoljan kako smo odigrali.

Do kraja je Grbić primio i treći gol, „bombu“ Nejašmića.

- Stvarno mu svaka čast. Gledao sam snimku u svlačionici, nemoguće je što je pogodio. Nije mi drago zbog mene, ali zbog njega jest.

Ivanušec vam je nedostajao u kreaciji?

- Je, puno nam on znači. Imali smo težak raspored u prva tri kola, Dinamo, Rijeka pa Hajduk, ali moramo bolje.

Kako ste vidjeli Hajduk?

- Drugačiji je nego s Oreščaninom. Konkretni su i imaju jako dobre igrače u napadu koji rade razliku. Po oduzetoj lopti teško ih je pohvatati.

Priča se o vašem prelasku u Monaco?

- Ne bih htio o tome. Vidjet ćemo. Što bude, bit će.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet