Sport Domaći nogomet

selidba na otok

Tražena je roba u Londonu gradu: hrvatskog reprezentativca pokušavaju dovesti čak tri kluba iz engleske metropole

selidba na otok

Interes Manchester Uniteda je već odavno poznat, željeli su na Old Trafford dovesti Ivana Perišića, ali se Jose Mourinho previše kockao u želji da mu smanji cijenu pa je ispao iz utrke. No kako se već odavno priča da će Perišić napustiti Inter lista zainteresiranih se šiti. I to samo kada govorimo o Engleskoj.

Arsenal i Tottenham su iskazali želju za dovođenje Perišića u London. Sada se u utrku nenadano uključio i West Ham. I to bez velikih kalkulacija, jer su vidjeli kako su prošli "topnici" u siječnju sa željom da prvo posude Perišića pa ga onda otkupe. Inter želi novac odmah, gotovinu kako bi krenuo u projekt osvježavanja momčadi.

Prvi upiti su se zaustavljali na 40 milijuna eura, toliko su na San Siru procijenili vrijednost Ivana Perišića i taj iznos mnogima nije po volji. No nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastupa zas Inter u prvenstvu gdje je do sada Perišić zabio sedam zgoditaka i asistirao za još osam svojim suigračima malo je onih koji tvrde da je cijena previsoka.

Tottenham se za sada ne istrčava za ponudom, prate razvoj situacije, znaju da postoji i Perišićeva želja za dolaskom u njihov klub. Stoga treba očekivati da i Spursi uskoro počnu ispipavati teren i vagati koliko su spremni dati za ubojito hrvatsko krilo.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet