Sport Domaći nogomet

ništa od eura

Gudelj nakon šoka u Sinju: Ove momke treba sačuvati i pravilno usmjeravati

ništa od eura

Hrvatska nogometna U-19 reprezentacija ostala je bez plasmana na Europsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Armeniji, nakon što je u susretu 3. kola skupine 3 u Sinju izgubila od Norveške sa 2-3.

Norveška je izborila vizu za završnicu EURA U19 sasvim zasluženo, iako je od 70. minute teško obranila lako stečenu prednost od tri gola. Naime, Hrvati su od tada do kraja utakmice često opasno napadali i uspjeli Klaessonu zabiti dva gola, dok je treći visio u zraku. No gosti su ipak izdržali pritisak.

- Čestitam Norveškoj na zasluženoj pobjedi i odlasku na EURO. Mi smo imali inicijativu prvo poluvrijeme, ali su naši napadi bili jalovi. Da nije one pogreške u 42. minuti ne bi nam zapucali na gol. Drugi dio opet smo kumovali, već kod drugog gola. Norveška reprezentacija je lako dolazila u zonu udarca za razliku od nas u prvom poluvremenu. Na kraju smo mogli izjednačiti rezultat. Po igri nismo zaslužili prolaz, ali bolji rezultat od ovog da. Ove momke treba sačuvati i pravilno usmjeravati – izjavio je Gudelj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet