Sport Domaći nogomet

utakmica za povijest

Nenad Bjelica: Viktoriju čeka pakao u Maksimiru koji će im prirediti navijači na tribinama, a i mi na terenu

utakmica za povijest

Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige izgubio protiv Viktorije iz Plzena 2:1. Modri su u gostima poveli nakon fantastične asistencije Brune Petkovića koju je Dani Olmo maestralno pretvorio u pogodak. Dinamovci su slabije otvorili drugo poluvrijeme, a Česi su to iskoristili i preokrenuli rezultat.

Trener zagrebačke momčadi Nenad Bjelica unatoč porazu optimističan je uoči uzvrata:

"Htjeli smo aktivan rezultat i mislim da ga imamo. Uz pun stadion uspjet ćemo proći Viktoriju. U prvom poluvremenu nismo im ništa dali, ali onda smo im u drugom poluvremenu dali da se razigraju. Ali to je nogomet... vjerujem da ćemo u Zagrebu uspjeti pobijediti i zabiti onoliko golova koliko nam je potrebno", rekao je Bjelica.

Dinamov trener tvrdi da ga Česi nisu iznenadili.

"Znali smo da su opasni iz prekida, znaju igrati, dugo se poznaju... Ono što smo znali o njima, to se večeras i pokazalo".

O uzvratu u Zagrebu.

"Viktoriju čeka pakao u Maksimiru koji će im prirediti navijači na tribinama, a i mi na terenu. Razgovarao sam sad s njima, rekao sam im da ne trebaju biti razočarani, samo glava gore i bit ćemo pravi u uzvratu", ponudio je nadu Bjelica.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet