Sport Domaći nogomet

iz riječkog kuta

Igor Bišćan: Kako je sve teklo, mogu biti zadovoljan, mada ne i prezadovoljan

iz riječkog kuta

Igor Bišćan, trener Rijeke priznao je da je prvo poluvrijeme njegova momčad odigrala jako loše, u nastavku su bili bolji, ukupno je s bodom zadovoljan, premda nije došao samo po bod:

- Nastavili smo pozitivan niz, nisam prezadovoljan, ali sam zadovoljan s obzirom na sve ono što smo pokazali. U prvom dijelu nismo bili dobri, u nastavku smo se ipak trgnuli, obavio sam i promjene, u sastavu, u igri...

- Bilo nam je teško i protiv vjetra, kad ti je u prsa, nije ugodno... I to nam je bio problem u prvom dijelu. Imali smo par situacija i da kvalitetnije izađemo, da pokažemo da se ne može samo tako s nama. Hajduk nas je stisnuo. Ipak smo se oduprli u nastavku. I na kraju u samom finišu izdržali smo nalete Hajduka.

Kako vam je raditi pod pritiskom Armade, pitali smo?

Bišćan, nekoć nogometaš Dinama kojega Armada, riječki navijači ne ljube, izvukao se bez konkretnog odgovora, radi, profesionalac je, želi najbolje... A prazan stadion u Poljudu?

- To nije nikakvo opravdanje da utakmica eventualno bude slabija, bez obzira na ambijent, nema opravdanja, da je trening, treba ga odraditi, odigrati, a kako ne veliku utakmicu, derbi. Bod je dobar, po utakmici kako se odvijala. Ne, nismo došli ovdje samo po bod, nego odigrati najbolju utakmicu što možemo. Kako je sve teklo, mogu biti zadovoljan, mada ne i prezadovoljan – govorio je Bišćan. 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet