Sport Domaći nogomet

europska liga

Dinamo protiv Fenera bez dvojice bitnih igrača, a muči ih i realizacija u posljednje vrijeme

europska liga

Dinamo je ove sezone odigrao šest europskih utakmica i baš u svakoj ‘’modri’’ su postigli gol. No, u četvrtak Maksimir pohodi najzahtjevniji suparnik – turski Fenerbahče.

A trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica vjerojatno neće imati na dispoziciji dvojicu iznimno bitnih igrača – kapetana Arijana Ademija te Marina Leovca. Obojica su ozlijeđeni, sa skromnim izgledima u nastup.    

No, problem Dinama nisu samo izočni već i igrači koji će sigurno zaigrati. Kroz dioptriju statistike razvidno je kako Dinamo u posljednjem razdoblju ima problem realizacije: u zadnjih pet utakmica ‘’modri’’ su postigli pet golova, a glavni napadač Mario.Gavranović zabio je tek Rijeci (1:1). 

- Ne osjećam se kao ‘’killer’’ u posljednje vrijeme. Trebao sam više zabiti. Imao sam prilika protiv Gorice, Rijeke, Young Boysa... Ne mislim da sam se ‘’potrošio’’ na Svjetskom prvenstvu.

- Naprosto, u karijeri svakog napadača pojave se razdoblja kada ga – ‘’neće gol’’. Pogodak protiv Fenera promijenio bi situaciju. No, nisam opterećen time. Važnija je Dinamova pobjeda od mojih golova – ističe Gavranović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet