Sport Domaći nogomet

poslovna suradnja

HNS potpisao ugovor s nacionalnim avioprijevoznikom

poslovna suradnja

Hrvatski nogometni savez (HNS) u ponedjeljak je potpisao dvogodišnji ugovor s tvrtkom Croatia Airlines kojim je hrvatski nacionalni avioprijevoznik postao službeni avioprijevoznik HNS-a u sljedeće dvije godine.

Ugovor koji vrijedi od 1. rujna ove godine potpisali su Davor Šuker, predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza i Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

"Veliko mi je zadovoljstvo što će hrvatska reprezentacija od sada putovati s Croatia Airlinesom. Smatram prirodnim da na ovakav način surađuju nacionalna reprezentacija i nacionalni zračni prijevoznik te vjerujem da je ovo početak vrlo uspješnog i, nadam se, dugog partnerstva.

Na neki način, ovu suradnju počeli smo nezaboravnim letom iz Moskve do Zagreba nakon finala Svjetskog prvenstva te se nadam da ćemo još puno velikih pobjeda slaviti u zrakoplovima Croatia Airlinesa. Obje organizacije predane su izvrsnosti i promociji Hrvatske te me raduje što smo pronašli model suradnje na obostrano zadovoljstvo", rekao je Šuker.

"Croatia Airlines dugo godina prati naše 'vatrene'. I one slavne 1998., i ove godine kada su naši nogometaši ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa, imali smo čast zrakoplovima Croatia Airlinesa vratiti u domovinu naše heroje.

Današnje potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji potvrda je povezanosti hrvatskoga nacionalnog prijevoznika i hrvatske nogometne reprezentacije. Iznimno smo ponosni što ćemo na nadolazećim europskim i svjetskim nogometnim natjecanjima biti podrška našoj nacionalnoj vrsti te partner u promociji Hrvatske u svijetu", izjavio je Bajić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet