Sport Domaći nogomet

Tražena roba

Nije bio raspoložen za preseljenje: hrvatski napadač je ovog ljeta mogao u Manchester United, ali je odbio takvu mogućnost

Tražena roba

Oko Marija Mandžukića se ovo ljeto, nakon Svjetskog prvenstva, najviše spekuliralo da bi mogao preseliti u Borussiju iz Dortmunda koji vapi za napadačem, golgeterom. Imaju odlične igrače iz "druge linije", ali netko tko bi "razbacivao stopere" nemaju. Stoga su željeli u Dortmundu Mandžukića, pričalo se o 30 milijuna eura odštete, dobroj plaći .... Juventus je sve odbio.

No u talijanskim medijima je isplivala priča da je ovog ljeta "u tišini" se pripremao transfer Mandžukića u Englesku, i to ni manje ni više, nego u Manchester United. Jose Mourinhu tip igrača poput Mandžukića koji je borac i vuče pozitivnu energiju bio je baš potreban. Čak su i klubovi bili na sličnoj "valnoj duljini", no Mandžukiću se nije selilo na Otok. Radije je odabrao ostanak u Torinu, igranje uz Cristiana Ronalda, nego da se ponovno dokazuje u novoj Ligi "petice". Svugdje je pokazao da može, ali u ovoj situaciji sigurniji mu se učinio ostanak "doma". U Torinu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet