Sport Domaći nogomet

TIKA TAKA

'Hajdučko srce' karijeru nastavlja u Švicarskoj

TIKA TAKA

Goran Jozinović se odlučio, pronašao je novi klub nakon jednogodišnje stanke. Ostaje u Švicarskoj, u zemlji sira i čokolade. Nakon što je igrao za Lugano gdje ga je trenirao slavni Čeh Zdenek Zeman, sad je preselio u – Schaffhausen.

Tako je to u životu, dugo je čekao priliku, trenirao je u svojim Kaštelima, godinu dana pauze, a Hajduk nije trzao. Jer u Poljudu na poziciji lijevog beka naprosto su prebukirani, imajući Memollu, Fomitschowa i Filipa, te se uzdajući u mladost Bradarića.

Odjednom, Jozinoviću su se otvorile Domžale, tamo bi bio suigrač Senijada Ibričića, ali su ga se istodobno sjetili i u Švicarskoj!

Zahvalio je Domžalama i odjurio opet s one strane Alpa.

Stiže vijest da je potpisao za Schaffhausen koji je sada drugoligaš. Nekoć je za taj klub, ima tome više od desetljeća, igrao još jedan Hajdukov bek, s desne strane, Darko Miladin.

Lijepo je znati gdje su se posvuda razasula Hajdukova dica. Još nam je u sjećanju kad je gospođa Branka Ramljak, tada predsjednica klupskog Nadzornog odbora darovala slavljenički bijeli dres borbenom Jozinoviću, ali je to ujedno bio i rastanak ovog marljivog nogometaša od Hajduka...

Evo Joze po drugi put među Švicarcima, tamo standard nije loš, pa neka je u drugoj ligi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet