Sport Domaći nogomet

selidba na otok

Hrvatski reprezentativac uključen u veliku razmjenu: ukoliko se sve ostvari, bit će novca i za Hajdukovu blagajnu

selidba na otok

Ljubav između engleskog Premiershipa i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića nije nepoznanica. Postoje klubovi na Otoku koji bi vrlo rado u svojim redovima vidjeli ovog Omišanina, njegove igre u Interu su mnogima otvorile oči. Netom završenu sezonu je okončao s 11 golova i 11 asistencija što je dovoljan poziv mnogim menadžerima da krenu "u napad".

Lani se Jose Mourinho kockao s financijskim "fair-playom", mislio za manje novce u Manchester United dovesti Perišića i na kraju je "izvisio" jer se cijena popela na velikih 50 milijuna eura. Corriere dello Sport navodi da će nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu Ivan Perišić ponovno biti "meta" engleskih klubova. Prema njihovim navodima u utrku ulazi Tottenham, londonski bi klub prema Interu poslao Mousu Dembelea. Navodno su spremni uz belgijskog reprezentativca dodati i desetak milijuna eura kako bi doveli Perišića. Pitanje je samo hoće li to biti dovoljno.

Ako se ostvari ovakav transfer, s obilato milijuna eura u igri radovati se mogu i na Poljudu, njima bi iz fonda solidarnosti "kapnula koja kinta" taman da se podeblja portofolio za dovođenje nekog pojačanja.

Još je jedna razmjena na vidiku, tvrde u talijanskoj Gazzetti dello Sport, Napoli bi želio napasti titulu prvaka i za to ime je potrebna svježa krv. A nju vide u Federicu Chiesi mladom ofenzivcu kojega bi rado doveli iz Fiorentine. I spremni su dati prilično veliki novac, te dvojicu igrača u zamjenu. Navodno jedan od tih dvojice koji bi se preselio iz Napulja u redove "viola" je Marko Rog. povremeni hrvatski reprezentativac.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet