Sport Domaći nogomet

lokosi, pa akcija...

Nakon raspada na Rujevici, stigla i jedna dobra vijest za Dinamo

lokosi, pa akcija...

Ono što se, zapravo, i očekivalo - Soudani je propustio debi na Rujevici. Kao i onaj prošli, jesenski, kad je otpao nakon zadnjeg treninga i sad je Dinamov ponajbolji igrač u zadnjim satima izgubio vizu za rujevički derbi.

Bol u mišiću nije popustio nakon dvoboja sa Slavenom Belupom, nitko nije želio riskirati i Soudani je ostao na terapiji u Zagrebu. Navodno, dodatni pregledi nisu pokazali neku težu ozljedu, ne očekuje se da bi stanka trebala biti dulja. Možda propusti još dvoboj s Lokomotivom, ali poslije toga više ne bi trebao biti upitan.

Dinamo bez Soudanija u derbijima s Hajdukom i Rijekom nije prolazio najbolje, vrlo je rijetko pobjeđivao, međutim, baš je taj jesenski sraz u kojemu je Riječanima presudio Junior Fernandes s dva gola bio nit vodilja Mariju Cvitanoviću da se i bez Alžirca može pobijediti na vrućem gostovanju i da nije potrebno riskirati.

Pogotovo u uvjetima kakvi su bili jučer, kad je rizik od ozljede veći no obično. Ipak, još dugo će Soudani ostati nedostižan s 13 pogodaka koje je zabio Riječanima.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet