Sport Domaći nogomet

prvenstvo je važno

Rijeka dobila 'ruku pomoći': preskače s Interom Kup kako bi bila spremna za Hajduk

prvenstvo je važno

Tako to ide, pošalješ obrazloženje HNS-ovoj komisiji za natjecanje zamolbu i dobiješ odmor prijeko potreban za derbi susret. Slučajnost ? Moguće, iako nitko ne vjeruje u slučajnosti.

Četvrtfinale Kupa Hrvatske imalo je jasan, zadani, termin 29. studeni. S obzirom na to da se igra samo jedna utakmica, obavljen je ždrijeb i svima je sve bilo poznato.

Dvoboj Osijeka i Hajduka, te Dinama i Istre 1961 je potvrđen s počecima u 15 sati na Maksimiru i 18 sati u Gradskom vrtu. Zagrebački dvoboj između Rudeša i Lokomotive pomaknut je za jedan dan, igrat će se 30. studenog u 16 sati. i sada dolazim do najzanimljivijeg para Inter Zaprešić – Rijeka koji će se igrati tek 13. prosinca. Klubovi se dogovorili, HNS-ova Komisija blagoslovila.

Pitanje je regularnosti, ovako će pred susrete 18. kola HT Prve lige Rijeka i Inter imati dovoljno odmora preko tjedna. Rijeci će to jako dobro doći jer 2. prosinca na Rujevicu stiže Hajduk koji je tjedan dana prije domaćin Osijeku u prvenstvu na Poljudu, pa potom u srijedu gostuje u Osijeku. Dva iscrpljujuća dvoboja. Inter pak gostuje na Maksimiru u nedjelju 3. prosinca i potpuno je nejasno koji su to sportski ciljevi Zaprešićana, posebno veliki da odgodi Kup-obvezu. Jer da su i igrali u četvrtak ne bi se puno toga izmijenilo.

No kad se već može ....

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet