Sport Domaći nogomet

promjena boje

Nike za Rusiju pripremio veliko iznenađenje: hoćemo li Vatrene na terenu gledati u ovakvim dresovima?

promjena boje

Možda i to odgovara istini, Nike se već dao u ozbiljno dizanirane novih garnitura reprezentativnih dresova na Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredno ljeto. Ako je vjerovati portalu Todosobrecamisetas Hrvatska bi uz svoj standarni „kockasti“ dres drugu garnituru, onu pričuvnu imala i crnoj boji.

Nike prije svih velikih natjecanja ima običaj izbacivati nove garniture, iznenaditi sa dizajnom. i dok je prva garnitura pretrpjela tek neznantne promjene, poput rukava u crvenoj boji i većih kvadratića, druga je garnitura je baš šokantno iznenađenje.

 

 

;

 

Na stanicama Todosobrecamisetas se jasno vidi crna garnitura na kojoj su tamnoplavi kvadratići uz narančaste detalje. S obzirom da su do sada pričuvne garniture bile potpuno bijela, pa potpuno plava, ovo je veliko iznenađenje.

Istina ovo rješenje još nije predstavljeno kao konačan izgled, ali portal Todosobrecamisetas često ima informacije „iz prve ruke“ i ne bi nas začudilo da se i na predstavljanju opreme za Svjetsko prvenstvo vidi ovo rješenje.

Inače Nike za SP u Rusiji dizajnira dresove za desetak reprezentacija, a uz Hrvatski objavljene su garniture i za Brazil, Francusku, Englesku, Portugal .....

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet