Sport Domaći nogomet

nije još gotovo

Šuker poziva na oprez: Pred nama je još mnogo posla, svi znamo koliko je teško gostovati u Grčkoj

nije još gotovo

Na putu prema Rusiji, Vatreni su na Maksimiru stekli tri pogotka prednosti (4:1) te imaju priliku u nedjelju u Pireju osigurati svoje mjesto među svjetskom elitom.

- Utakmica je bila prekrasna, no treba reći da je to još uvijek samo prvo poluvrijeme te da nas čeka još 90 minuta uzvrata. Mislim da smo danas došli na svoje, igra je bila odlična, i zahvalio bih se sjajnoj publici. Naši su navijači željni nogometa, a posebna zahvala ide i svima koji su dali doprinos u organizaciji utakmice, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker po završetku utakmice, a objavljeno je na službenoj stranici Saveza.

Novi izbornik Zlatko Dalić ističe kako neće biti euforije uoči gostovanja u Pireju, a predsjednik Šuker također još jednom poziva na oprez: 

- Svi su naši izbornici bili kvalitetni, a sada se moramo okrenuti uzvratnoj utakmici u nedjelju. Pred nama je još mnogo posla, svi znamo koliko je teško gostovati u Grčkoj i što je njihov fanatizam u stanju napraviti. No, odradimo li mi sve ono što treba na terenu, vjerujem u uspjeh.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet