Sport Domaći nogomet

Utakmica odluke

Maksimir čeka Grke: već je otišlo 17 tisuća ulaznica, Istok - rasprodan!

Utakmica odluke

Maksimirski stadion bit će odlično popunjen. Danas (ponedjeljak) počinje prodaja ulaznica na blagajnama stadiona, a preko interneta do nedjelje poslijepodne ‘otišlo’ ih je 17 tisuća. Pritom je najatraktivniji Istok - rasprodan.

Utakmica je navečer (20.45), vremenska prognoza spominje mogućnost pljuskova, idealno bi bilo da se ne dogode za vrijeme susreta. Ni u kojem smislu ne bi bilo dobro, što se vremena i uvjeta tiče, da se reprizira Kosovo.

Vatrenima itekako trebaju navijači koji će ih podržati da odu na Svjetsko prvenstvo. Najavljeno je vrlo jako osiguranje, ali budu li svi na stadion došli oboružani samo dobrom voljom i željom da naša reprezentacija postane sudionik najveće svjetsko smotre, i po deseti put izbori veliko natjecanje, silni redari i policajci neće imati puno posla. Grcima je, kao što se zna, ulaz zabranjen.

Putem interneta ulaznice će biti dostupne do srijede u 12 sati, a na blagajnama stadiona naći će se danas od podneva, pa svaki dan od 12 do 18 sati. Cijena za Zapad dolje je 200 kuna, ta Istok je bila 100 kuna, a za Sjever i Jug je po 60 kuna.

Posljednji put Vatreni su igrali play-off s Islandom 2013. godine, također za Svjetsko prvenstvo. Tada se radilo o uzvratnoj utakmici, a na tribinama je bilo 22.612 gledatelja. Praktično je sigurno da će ta brojka biti nadmašena, to bi jedino nepovoljne vremenske prilike eventualno mogle spriječiti. Stižu Hrvati sa svih strana svijeta, iz Sjeverne i Južne Amerike, Australije... jer i navijači također žele u Rusiju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet