Sport Domaći nogomet

Možete što hoćete, ali ne i dokle želite

Ugledni psihijatar o stanju vladara hrvatskog nogometa: Ustanovismo čir koji je dobrano sazorio, kad se raspukne neugodno će zaudarati

Možete što hoćete, ali ne i dokle želite

Divljanju Zdravka Mamića očito se bliži kraj, svaki novi “uradak” izaziva sablazan koju je teško zaobići. Posljednja je s vjenčanja sina Marija gdje uz standardnu koreografiju i skidanje košulje, skakanje gol do pasa uz psovanjem svih i svakoga, izazvala je reakciju dr. Ivana Čelića, psihijatra za ovisnost o sintetičkim drogama u Vrapču. Ovaj, ujedno i zastupnik HDZ-a nije imao milosti i u svom Facebooku postu se žestoko obrušio na Zdravka Mamića, ali i ostale u vrhuški Hrvatskog nogometnog saveza.

'Frajeri (koji su bili rado viđeni u društvu političara) koji nam psuju majku, koji se bez košulje razuzdano zabavljaju uz zvuke narodnjaka (tako to rade dokazani domoljubi), isluženi nogometni magovi koje se često može susresti po kockarnicama i kladionicama danas upravljaju hrvatskim nogometom. Negativna atmosfera i još uvijek neizvjestan odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo neke su od loših posljedica koje osjećaju svi ljubitelji športa, a koje se neminovno prelijevaju i prema drugim športovima koje je sve teže financirati. 

Nema strategije, nema plana za budućnost hrvatskog športa, gotovo je nemoguće dobiti sponzorstvo od nekog ozbiljnijeg gospodarstvenika jer ne želi da njegovo ime, iako s dobrom nakanom, na kraju bude negativno konotirano. 

Već dugo vremena ustanovismo čir koji je dobrano sazorio, kad se raspukne neugodno će zaudarati, ali dok ne pukne neće se rana sanirati, neće biti napretka za hrvatski šport.'

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet