Sport Domaći nogomet

uoči finske i ukrajine

Pašalić: Već smo se dva puta opekli, sada moramo biti pravi; Milić: Iskreno, nisam očekivao poziv

uoči finske i ukrajine

Osim Nikole Kalinića, izborniku Anti Čačiću za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Finske i Ukrajine na raspolaganju neće biti već duže ozlijeđeni Vedran Ćorluka, Marko Pjaca i Tin Jedvaj te Mateo Kovačić, a otpao je i Borna Barišić.

Tom popisu bi se mogao priključiti i Dejan Lovren koji neće kandidirati za utakmicu s Finskom, a ovisno o oporavku mogao bi biti među putnicima za Kijev.

Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

- Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema.

- Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu, izjavio je Pašalić.

Među Vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

- Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene, jasan je bio Milić.

- Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet