Sport Domaći nogomet

GOROSTAS MEĐU VRATNICAMA

Nekadašnji Hajdukov vratar još je na listi želja engleskih klubova: 'Sanjam Premiership, ali mi se još ne žuri ispuniti te snove'

GOROSTAS MEĐU VRATNICAMA

Bilo je ozbiljnih priča oko transfera Lovre Kalinića ovo ljeto, najdalje su išli s ponudama Everton i Watford. Everton je na kraju uzeo Jordana Pickforda, Watford se u posljednjim satima prijelaznog roka okrenuo Orestisu Karnezisu kojeg su doveli iz Udinesea. To međutim ne znači da je „transfer prozor“ za Kalinića zatvoren. Baš naprotiv.

-Znao sam za moguće kombinacije, znao sam i koji me klubovi žele. Međutim nismo konkretno razgovarali o ponudama Tek sam stigao u Gent, imam četverogodišnji ugovor i želja mi je bila ostaviti nekakav trag u Belgiji prije nastavka dalje - kaže Kalinić.

Engleska ga intrigira, pozivi sa Otoka će se pojačavati kako se bude bližio siječanj

- Naravno da sanjam nastup u Premiershipu, ali ne osjećam pritisak niti žurbu da se ti snovi odmah ostvare. Mlad sam, imam vremena, preda mnom je duga karijera. Možda odem u Englesku sljedeće ljeto, možda za četiri godine. Možda i nikad, postoji i takva mogućnost da me životni put odvede na sasvim suprotnu stranu – ispričao je Kalinić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet