Sport Domaći nogomet

Modra legenda na čekanju

Dinamo još nije isplatio Ladića unatoč Mamićevom obećanju

Modra legenda na čekanju

Sapunica između bivšeg vratara Dinama s klubom ipak nije završila. Ladić je nakon 15-godišnje sudske bitke dobio pravomoćnu presudu prema kojoj mu 'modri' moraju isplatiti oko 7,5 milijuna kuna u što su uključene i kamate. Dinamo je čak bio blokiran, iz kluba su poručili da će za dan-dva dobiti novac, ali to se kako piše tportal nije dogodilo.

U međuvremenu je odblokiran Dinamov račun, a jedino je Ladić izvukao deblji kraj.

'I dalje čekam svoj novac, u svakom slučaju su pokazali način na koji oni djeluju, to sve govori o njihovom karakteru', rekao je razočarani Ladić za Novu TV.

Za istu televiziju oglasio se predsjednik Dinama Mirko Barišić.

'Taj novac je isplaćen na poseban račun koji smo dobili, što se tiče Dinama stvar je riješena. Dobit će on to ako je sve u redu', izjavio je Barišić.

Izgleda da je Dinamo pozvao nezavisnu reviziju kako bi po tko zna koji puta negirao Ladićeva potraživanja. A samo prije par dana kad je stigla pravomoćna presuda i savjetnik Dinama Zdravko Mamić je poručio kako će odmah Ladić dobiti svoj novac.

No u Maksimirskoj 128 su brzo promijenili mišljenje i nastavljaju vući po blatu legendu koja je svoj novac zaradila, ali ga nije još dobila. Apsurdno, ni poslije 15 godina, ni poslije pravomoćne presude...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet