Sport Domaći nogomet

ma ne znaš ti ništa...

Rijeka i dalje ide na hajdučki pogon, 'izgubljeni sin' Elez poručuje uoči derbija: Motivirani smo, znamo što nas doli čeka

ma ne znaš ti ništa...

Lani ih je do titule doveo Franko Andrijašević, pa je otišao u Belgiju, ali su ostali Filip Bradarć koji im je i kapetan, te Josip Elez koji je i strijelac, makar je stoper. Mate Maleš, koji je igrao za Hajduk protiv Almeide u sudaru s Werderom (2:2) u Poljudu, u zimu 2008., također je u kadru, ali na klupi. Nekoć je za Rijeku igrao i Josip Radošević, ali on se sada vratio kući evo nam ga u Hajduku. A i Zadranin Marin Tomasov služio je Rijeci... Ali, nećemo dalje u povijest.

Maksimalno motivirani Josip Elez, stoper, kazao nam je pred dolazak na noge Hajduku:

- Maksimalno smo motivirani. Pričali smo o mnogim detaljima da nam se ne dogode greške kao u proteklim utakmicama. Fokusirani smo na meč s Hajdukom. I uvjereni da nam neka naša uigrana akcija može otvoriti utakmicu u korist. Poseban je ugođaj i za njega kao nekadašnjeg hajdukovca u Poljudu, ali nije u to detaljno ulazio. Ima profi-gard:

- Znam što nas čeka doli, ali idemo na sva tri boda i samo nas to zanima. Znamo i koliko je derbi važan navijačima na obje strane. Moramo misliti samo na sebe i kako popraviti ono što moramo iz prošlih utakmica. Samo da budemo na sto posto, samo tako možemo računati na pobjedu protiv Hajduka - kaže Elez koji se lani proslavio kad je dao dva gola u pobjedi Rijeke 2:1 na Rujevici.

U proljeće je iz daleka zabio Mate Maleš. Tko će nego svoj svome. To je to, Rijeka na hajdučki pogon.

A da optimizam plovi Rijekom i da su preboljeli 1:2 poraz od AEK-a svjedoči i jučerašnja izjava Matjaža Keka. Za njega je ovo utakmica svih utakmica:

- Veselimo se Poljudu jer je izazovna utakmica. Oni su uvijek nabrijani, a i mi Äćmo se postaviti kao i uvijek. Te su utakmice nešto više u našim karijerama! - ustvrdio je trener Rijeke Kek.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet