Sport Domaći nogomet

Forza aek

Prekrasna Splićanka navijat će za Grke protiv Rijeke!

Forza aek

Rijeka u četvrtak u 19 sati igra prvu utakmicu u skupini Europske lige protiv grčkog AEK-a, a budući da je ostala jedini hrvatski predstavnik u eurokupovima, nekako bi bilo za očekivati da cijela zemlja navija za nju, makar je kod nas to nerealno očekivati.

No to je već individualan izbor. Znamo samo da jedna Hrvatica sigurno neće biti na strani Riječana, a to je Iris Rajčić, piše 100posto.

Poznata splitska manekenka (37) djevojka je bivšega Hajdukova juniora Marka Livaje, kojeg je nogometni put nakon Intera, Lugana, Cesene, Atalante, Rubina, Empolija i Las Palmasa ovog ljeta odveo u Atenu. Klub s Kanara poslao ga je na posudbu u AEK.

Iris i 13 godina mlađi Marko imaju i jednogodišnju kćerkicu, ali vrlo brzo nakon poroda vratila je tijelo u top-formu, pa joj nije bio problem ni pronaći angažman u Grčkoj. Tamošnji poznati kozmetički brend odabrao ju je za zaštitno lice svojih proizvoda za Hrvatsku.

Navijači AEK-a nisu došli u Rijeku, pa tako ni Iris, ali ne sumnjamo da će uz televizor navijati da njen ljubljeni utrpa gol ili dva hrvatskom prvaku.

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet