Sport Domaći nogomet

Počele pripreme

Krenuo Dinamo: važna karika odlazi, a vratio se Fernandes s ludom frizurom

Počele pripreme

Modri su se u srijedu, svog prvog dana priprema, na igralištu Hitrec Kacijan pojavili nešto nakon 18.30. Nedostajali su, kako je Petev najavio, Sammir, Soudani, Pivarić, Perić, ali nije bilo ni Gordona Schildenfelda, za kojeg bugarski trener na poslijepodnevnoj press-konferenciji nije kazao da će izostati. Međutim, ubrzo smo saznali zašto Šifo nije došao na trening.

- U dogovoru s klubom došlo je do situacije u kojoj mogu pronaći novi klub i otići iz Dinama. Imam ponuda, ali zasad ne bih još govorio o tome dok se stvari definitivno ne srede. Vjerujem da ću dogovoriti transfer, ali ako se to ipak ne dogodi, onda se 9. srpnja, kada završe slovenske pripreme, vraćam u Maksimir - kazao nam je Gordon Schildenfeld.

Po onome što saznajemo, Šifo će, po svemu sudeći, ostvariti transfer, međutim prijelazni je rok još na početku, pa se u ovom trenutku ne treba ništa posebno špekulirati. Inače, na današnjem, prvom maksimirskom treningu plavi su dečki uglavnom trčali stadionom Hitrec Kacijan, a jedan se posebno isticao.

Veliki povratnik Junior Fernandes stigao je s novom, vrlo upečatljivom frizurom. Gornji dio glave obojan mu je u plavo, sa strane je nešto crnog. Bio je vrlo raspoložen, smijao se, je li to naznaka da su svi problemi s Petevom zaboravljeni te da će biti vrlo važna karika Dinama u sljedećoj sezoni?

Dobre je volje bio i Ante Ćorić, kao i svi oni koji su jučer istrčali na travnjak igrališta Hitrec Kacijan. Zanimljivo, čak je i nebo bilo naklonjeno prvom danu priprema Modrih. Naime, sat vremena prije početka treninga nad Zagreb se spustio strašan pljusak, međutim kad je Petev svoje društvo izveo na trening, sve je naglo prestalo i dečki su bez problema odradili svoje prvo druženje, pišu Sportske novosti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet