Sport Domaći nogomet

Navijači Flamenga palili slike Ronalda

Bivši najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldo izazvao je velike prosvjede navijača Flamenga nakon što je obznanio kako će karijeru nastaviti u konkurentskom Corinthiansu.

Razočarani takvom odlukom "ultrasi" Flamenga su palili njegove fotografije i vrijeđali bivšeg brazilskog reprezentativca.

"Tužni smo i razočarani zbog njegove odluke. Uvijek je govorio kako je navijač Flamenga, a sada je potpisao ugovor za omraženi Corinthians. Odgovarat će zbog ove izdaje," poručili su navijači koji su angažirali vudu vrača kako bi bacio čari na "Il fenomena". "Angažirali smo vrača kome smo dali zadatak da se Ronaldo što prije ozlijedi," dodali su navijači ""crno crvenih".


Brazilski mediji su naglasili kako je Ronaldo posljednjih mjeseci, dok se oporavljao od posljednje ozljede koljena, trenirao s igračima Flamenga i nekoliko puta izjavio kako će u tom klubu nastaviti karijeru.


Ronaldo će prvi put igrati za neki brazilski klub otkako je 1994. godine napustio Cruzeiro i preselio u PSV Eindhoven. Nakon PSV-a igrao je za Barcelonu, Inter, Real Madrid i Milan.

                                                                                      (H)

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet