Sport Domaći nogomet

PRESLAGIVANJE

Luka Begonja i Šime Gržan prelaze iz Zadra u Lokomotivu

PRESLAGIVANJE

Luka Begonja je pred velikim izazovom

U Stanovima je na snazi preslagivanje momčadi, koja će dobiti novu vizuru jer od onih igrača koji su sa Zadrom zaključili prvi dio sezone, u njegovu dresu neće biti Mirko Hrgović koji je, čini se, dobio inozemni angažman.

Osim toga, jučer su čiste papire za prelazak u redove Lokomotive dobili Luka Begonja i Šime Gržan, koji gotovo uglas ističu zahvalnost što im je Zadar pružio prigodu za dokazivanje, dok o novom klubu imaju samo riječi hvale i promjenu sredine drže velikim izazovom.

– U nekoliko smo godina iz vlastite baze, kroz prvu momčad, na veliku scenu doveli niz igrača koji su našli svoje mjesto na tržištu, što je pravi znak i potvrda da struka odlično radi, jasno, uz veliku potporu uprave. Naravno da odlaske takvih igrača nije jednostavno nadoknaditi, ali mi ćemo se potruditi da se niz nastavi i da danas-sutra neki od naših novih mladih igrača budu poput ovih koji su otišli. Nemamo razloga za kuknjavu, nego samo još više motiva za još kvalitetniji rad. Isto tako, zadovoljni smo jer nam se vratio Igor Banović koji je lanjske sezone bio jedan od nositelja naše igre – kazao je Ferdo Milin, trener Zadra.

DRAŽEN ŽURA
FOTO: ARHIV CROPIX


Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet