Sport Domaći nogomet

napustio stanove

Stipe Perica: Sto posto ne odlazim u Dinamo, moj cilj je inozemstvo

napustio stanove
U Stanovima nisu previše zabrinuti nedolaskom Stipe Perice na  treninge Zadra, očito svjesni kako će teško zadržati  najboljeg strijelca kluba u ovoj sezoni.

Napose stoga jer se odmah po završetku sezone te tijekom Svjetskog prvenstva U-20 počela plesti mreža oko Perice koji je došao u fokus  nogometnih " skauta".

- U razgovoru s agencijom koja zastupa Pericu  zaključili smo da može otići iz našeg kluba. O svim drugim detaljima u ovom trenutku  ne mogu govoriti - kratko će Reno Sinovčić, vanjski suradnik NK Zadar, kojeg više more brige oko skidanja suspenzije , odnosno mogućeg dogovora s NK Dalmatinac koji  financijski najviše pritišće Zadrane.

Od velikih riječi nije ni Perica, koji je prije nekoliko dana zaplovio u punoljetnost.

- Jedino mogu kazati da nisam igrač Zadra, dok ćete objašnjene zašto je to tako zasigurno dobiti uskoro. Ono što sigurno mogu kazati jest činjenica da sto posto ne odlazim u Dinamo, moj cilj je inozemstvo. Radim samostalno na održavanju kondicije da u svakom trenutku spreman  mogu uskočiti u pripreme novoga kluba - kazao je Perica.

Za vrijeme njegovog boravka na SP-u u Turskoj, znalo se govoriti kako je Italija posve izgledna destinacija, međutim,  valja biti strpljiv kad su nogometni transferi u pitanju, jer se i ono nemoguće zna pretvoriti u posve izvjesno.

D.Žura  

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet