Domaći nogometNAKON 50 UTAKMICA I 30 GOLOVA

Bivši Hajdukovac ispraćen sa travnjaka gnjusnim vrijeđanjem: Nisam zaslužio da mi navijači psuju ustašku majku

Piše Miroslav Landeka
29. svibanj 2017. - 15:59
lendric

- Nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me je uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio - izjavio hrvatski nogometaš Ivan Lendrić, koji je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za Željezničar, postigao pogodak u preokretu protiv Radnika, a potom Grbavicu napustio s pomiješanim emocijama.

U izjavi za portal Klix.ba je komentarima jučerašnji incident, te se oprostio od suigrača, kluba i navijača.

- Prije svega, ispričavam se svima za moj jučerašnji ispad, žao mi je zbog toga - rekao je Lendrić.

Njemu je utakmica protiv Radnika bila posljednja u dresu Željezničara pa se odlučio zahvaliti suigračima i pravim navijačima. Sa sobom nosi nagradu za najboljeg strijelca.

- Odigrao sam posljednju utakmicu za Želju, ponosan sam na sebe i svoje suigrače. Hvala svima, posebno njima, zajedno smo napravili ove rezultate. Prvi sam strijelac, to bez svojih suigrača ne bih mogao ostvariti. Hvala i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone pa i kad je bilo najteže - rekao je sada već bivši napadač Plavih.

Jasno je da će karijeru nastaviti u drugoj sredini, a tijekom zime je imao ponudu iz Kine koju je odbio kako bi ostao na Grbavici.

- Što se tiče novog kluba, zasad nemam što reći, sve će se znati na vrijeme -  rekao je Lendrić, koji je postigao jedan od dva pogotka protiv Radnika u pobjedi 2:1, a iza njega je sezona u kojoj je upisao 20 pogodaka i tri asistencije. U Premijer ligi je postigao 19 golova i sezonu je završio kao prvi strijelac.

Ipak, rastanak sa Željezničarom nije bio lijep, jer je s terena ispraćen zvižducima i gnusnim uvredama.

#žELJEZNIčAR#VRIJEđANJE#IVAN LENDRIć