Sport Dalmacija u balunu

dalmacija u balunu

Mještani Zmijavaca dali ‘zeleno svjetlo’ za iskorak: ‘crvenima’ voda do grla, Unešićanima do brade

dalmacija u balunu

Derbi Treće HNL jug između Croatie i kliškog Uskoka i nije mogao biti u ljepšem terminu. Mnogobrojni Zmijavčani, koji su za uskrsne blagdane došli iz mnogih mjesta Hrvatske i inozemstva, imat će pravu nogometnu feštu, ali i vidjeti ponovni uzlet svoga kluba. - Upravo tako - veli nam Goran Karoglan koji je na klupi zamijenio svoga prezimenjaka Mislava.

- I zbog naših navijača, ali i nastavka uspona naše forme te konačno i naših ozbiljnih planova da se vratimo u sami vrh ljestvice, pobjeda nam jedina “igra” u ovoj utakmici. Čast Klišanima, dobra je to momčad, ali kada smo u suglasju s upravom zacrtali da ove godine idemo ponovno do kraja, onda se osim pobjede i ne smije ništa drugo ni planirati. Momčad mi je spremna, svi su igrači zdravi i mislim da će to biti dobra i kvalitetna utakmica - veli nam treber Croatie.

Čini se da Zmijavčani, a nakon serije od nekoliko izvrsnih utakmica i pobjeda, vraćaju prošlogodišnju formu. Uprava kluba, ali i cijelo mjesto, dali su zeleno svjetlo za mogući plasman u Drugu ligu, Zmijavčanima zaista ne preostaje ništa drugo nego da realiziraju najave svoga trenera.

Susret u Parku mladeži između Splita i Zagore od izuzetne je važnosti za oba kluba. Voda je Splitu došla do grla, a Zagori do brade, a tanka slamka na površini može izdržati samo jednog. Tko će je uhvatiti i zadržati se na površini doznat ćemo nakon 18. 15 ove subote. Bliži spasonosnoj slamki je domaćin Split, no Unešićani se neće tako lako predati nego će domaćina pokušati povući za nogu i zakovati na dno, a onda sa obje ruke uhvatiti tu spasonosnu slamku.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu