Sport Dalmacija u balunu

treća hnl

U Biogradu spremni za lidera: Cijenimo Junaka, neće im faliti ništa, osim bodova

treća hnl

Svakako da sraz koji će se odigrati u Biogradu između Primorca i Junaka zaslužuje veliku pozornost. U prvom redu jer u Biograd dolazi momčad koja je na prvom mjestu, dok je Primorac četvrti s tendencijom da uhvati upravo to prvo mjesto. “Primorci” ove godine slave 100. obljetnicu pa kada bi bili na vrhu bio bi to izvrstan poklon vjernim navijačima, a i tradiciji igranja dobrog nogometa u gradu.

Koliko smo upućeni, sve predradnje od skautinga te predanog rada i priprema za susret u klubu su odrađene na najbolji mogući način. Dvojica igrača su trenutno pod paskom liječničke službe, no vjeruje se da će igrati. Jedan od najkonstantnijih u sastavu već je nekoliko godina Ivica Zelić – Zela.

- Cijenimo našeg današnjeg protivnika, ništa im neće faliti osim bodova. Poštujemo njihovu igru i sve što su dosad napravili, no u Biogradu nema bodova nikome, pa ni Junaku. Neka su oni “junaci”, mi imamo svoju igru i time ćemo se voditi. Obećajem da ćemo svi koji budemo u sastavu dati maksimum u igri te pozivam naše vjerne navijače da dođu u što većem broju i s nama podijele radost pobjede - kazao je popularni Zela

Zahuktava se trećeligaška sezona u Dalmaciji, gotovo je svaki susret do kraja važan. Tako i onaj u Blatu gdje Zmaj dočekuje Uskok. Zmaj je u grupici klubova koji su na rubu opasne zone, s vrijedna dva boda više od Splita, Primorca (S) i Zagore. Osim hvatanja bodova za opstanak, Zmaj se želi i revanširati Uskoku za težak poraz koji im je nanio u prvom dijelu sezone (1:7). S druge strane, Klišani kao da su se malo opustili u ulozi vodećeg sastava pa sada već tri utakmice u nizu ne znaju za pobjedu i više nisu na vrhu. A neće im biti lako ni na Korčuli. Uskoci protiv zmajeva, ne može biti dosadno.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu